Прости лекове за COVID-19 и други вируси

Карантината е погрешен медицински подход към заболявания, за които съществува лечение. Дори когато не сме имали лек за гъбични или устойчиви на антибиотици инфекции, досега никога не сме затваряли света, за да спрем инфекция. Медицинските институции по-скоро биха разрушили света, вместо да признаят, че има лечение, което работи. Лекарите вече използват успешно лечения, които ще охладят паниката, и които биха могли да развалят плановете на световните здравни служители, които искат да изпълнят своя сценарий на всяка цена.

Ford и GE Healthcare си партнират за започване на производство на апарати за изкуствено дишане. Компаниите имат за цел да произведат 50 000 бройки в рамките на 100 дни и да създадат възможност за бързото увеличаване на производството, което да помогне за задоволяване на нарастващото търсене в САЩ на фона на пандемията.

Звучи добре, но ако следваме само някои от тези чудесни лекарски съвети по-долу, няма да имаме нужда от апарати за изкуствено дишане. Ако се отнасяме правилно, със знания и медицинска мъдрост, дори и тези с предразположеност не биха умирали – поне не от тази инфекция, въпреки че хиляди на ден умират по други причини.

Регистрирайте се, за да прочетете още...