Хомеопрофилактика при COVID-19

Д-р Петър Найденов и д-р Вилма Михайлова са опитни хомеопати, специалисти по хомеопатична детокс терапия и пионери на хомеопрофилактиката в България. Тази статия отразява тяхното мнение относно хомеопрофилактиката на COVID-19. Мнението им за хомеопатичното лечение на COVID-19 може да видите тук.

Хомеопрофилактиката за първи път е документирана през 1801 г., когато Самуел Ханеман описва използването на Belladonna за предотвратяване на скарлатина. Оттогава до наши дни хомеопрофилактиката успешно предпазва от (или лекува предразположението към) различни заболявания, включително детски болести, сериозни епидемии и тропически заболявания.

Обикновено за хомеопрофилактика се използват нозоди – т. е. препарати, изготвени от тъкани и секреции на болни хора – в случая с COVID-19 бял дроб или бронхиални секреции от болни. Засега не знаем кога ще има такъв нозод, въпреки че някъде по света вероятно вече се произвежда. В аптека АВИТА сме готови да направим всички необходими потенции, защото разполагаме с единствената у нас машина за потенциране.

За целта е нужна помощ от страна на клиниките, в които се лекуват потвърдени случаи с COVID-19. Просто трябва да се вземат секрети от поне десетина болни, и мъже, и жени на различна възраст. Тези секреции трябва да се смесят и да се поставят в шише в 70% медицински спирт, за да се убият вирусите. След това шишето трябва да ни се предаде, за приготвим нозод по всички правила на хомеопатичната фармакопея. Тъй като медицинският спирт вече е убил вирусите и другите микроби, процесът е напълно безопасен за здравето на фармацевтите.

В хомеопатията от векове съществуват различни видове нозоди, които задължително се използват в потенции над 12 С, тъй като след това разреждане в хомеопатичните лекарства няма останала материална субстанция. Така тези нозоди са напълно безопасни за здравето, не внасят в организма нито една молекула от изходните вещества, а само енергия и информация, и отговарят на принципа „Преди всичко не вреди“.

Регистрирайте се, за да прочетете още...