Добре дошли в Академия АВИТА

Здравейте и добре дошли!

В Академия АВИТА можете да усъвършенствате своите знания по хомеопатия и холистична медицина, независимо дали сте професионалисти или тепърва започвате да усвоявате необятната материя на холистичния подход и хомеопатията.

 Моля, най-напред се регистрирайте на сайта, за да можете да извлечете максимална полза от него. Така ще получите достъп до всички безплатни курсове и други безплатни материали, които предлагаме. Това, че са безплатни, не означава, че не са ценни - напротив, както ще се убедите, тук има само качествени неща! Затова те са само за регистрирани потребители.

Тук ще откриете онлайн курсове по:

  • Хомеопрофилактика за специалисти, за пациенти и за родители,
  • Хомеопатична детокс терапия за специалисти и пациенти
  • Първа помощ с хомеопатия за деца - курс за подители
  • Лекции и курсове на тема здравословен начин на живот.

Начините да си закупите курс са два:

1. Онлайн през еРау.bg - от меню Курсове - Купете курсове онлайн. Изберете курса, който ви интересува и натиснете бутона "Купете онлайн". Ще бъдете пренасочени към сайта на еРау, където можете да платите онлайн с карта, в брой на каса на EasyPay, на банкомат или по банков път.

2. На каса на EasyPay - от меню Курсове кликвате на курса, който ви интерсува, после на зеления бутон "Купи този курс". Избирате си време, през което можете да гледате курса, и цена. После кликвате на "Плащане". Подканват ви да се логнете или, ако още не сте регистрирани, да се регистрирате на сайта. После пак кликвате на "Плащане" и от появилото се съобщение преписвате КИН и името на фирмата ни Авита Груп ООД. Кликвате на жълтия бутон, отивате в EasyPay, плащате и ни уведомявате по имейл кой курс сте си купили (от меню Контакт - Академия). До 3 работни дни (най-често същия ден) ще получите достъп до своите курсове.

Важно! Може след като заплатите, в работни дни от 10 до 16 ч. да се свържете с Бояна на телефон 0886 704939, за да ви даде достъп до курсовете. Моля предварително да ѝ пратите снимка на платежния си документ по Вайбър.

Пожелаваме ви приятно учене!